Rólunk


Szeretettel köszönt Benneteket a Pintér család! 5 fős családunk 2015 óta él a Schladming-Dachstein régióban. 2021-ben megvalósult az álmunk, azzal, hogy egy saját vendégházat tudtunk nyitni. A Haus Pinter egy kis ház Steiermark szívében, a Dachstein lábánál, a Skiamadé régióban, Pruggernben. Célunk, hogy megismertessük leendő vendégeinket a környék látnivalóival, rejtett kincseivel. A szálláson kívül élvezhetitek a vendégszeretetünket, és a helyismeretünk segítségével eljuttatunk Benneteket olyan helyekre is, amiket nem ismerhettek meg az útikönyvekből.

Megközelíthetőség

Címünk: 8965 -Pruggern, Einöd 103. Budapesttől kb. 500 km-re fekszik, és az utolsó 40 km-t leszámítva végig autópályán lehet haladni. A házhoz vezető bekötőútra Gröbming felől a 34,6 km jelzésnél kell jobbra bekanyarodni, a főút bal oldalán egy kikanyarodást segítő tükör található. Schladming felől a 34,4 km jelzésnél kell balra a bekötőútra hajtani, a Haus Pinter feliratú tábla segíti a tájékozódást. GPS  

Szobákról

Vendégházunk a következő helyiségekből áll: a földszinten található egy nappali kihúzható kanapéval (2 fő részére), 1 hálószoba franciaággyal (2 fő részére), az emeleten 1 hálószoba franciaággyal (2 fő részére), egy hálószoba franciaággyal és 1 egyszemélyes ággyal (3 fő részére), és egy ehhez a szobához tartozó hálófülke 1 egyszemélyes ággyal (1 fő részére). Így a ház maximális kapacitása 10 fő. A házban egy gépesített, mindennel felszerelt konyha, és 2 fürdőszoba WC-vel található.

Az udvaron ping-pongozási és tollasozási lehetőség van, amihez felszerelést tudunk biztosítani.